Nyhet

Se när Madonna ramlar av scenen

Kolla även in Brit Awards alla vinnare.

Under onsdagens Brit Awards i London var det Madonnas tur att uppträda. Hon sjöng sin senaste singel Living For Love när hon plötsligt faller baklänges. Sångerskan skyller på kappan hon hade på sig.

– Min vackra kappa satt för tight, men ingenting kan stoppa mig och det var kärlek som lyfte upp mig igen. Tack för alla som frågat hur jag mår, jag mår bra, skriver Madonna på sin Instagram.

Madonnas framträdande var prisceremonins avslutning. Dessvärre föll sångerskan baklänges och ner för en trappa. Se klippet här.

Som en del av Madonnas framträdande stod hon på en upphöjd plattform på scenen iklädd en kappa som gick ända ner till golvet. Hennes bakgrundsdansare försökte hjälpa henne genom att flytta på kappan, men istället för att hjälpa till orsakade det att Madonna ramlade.


Sångerskan var tvungen att sluta sjunga ett tag när paniken slog henne och dansarna hjälpte henne upp. Efter bara några sekunders uppehåll fullföljde Madonna sitt uppträdande. Det här var Madonnas första gång på 20 år att uppträda på Brit Awards.


Vinnarna i årets Brit Awards var följande:

Best British Male Solo Artist: Ed Sheeran
British Group: Royal Blood
International Female Solo Artist: Taylor Swift
Best British Female Artist: Paloma Faith
BRITs Global Success Award: Sam Smith
International Male Solo Artist: Pharrell Williams
British Single: Mark Ronson feat. Bruno Mars – Uptown Funk
International Group: Foo Fighters
British Breakthrough Act: Sam Smith
British Artist Video Award: One Direction
MasterCard British Album Of The Year: Ed Sheeran – X

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE