Nyhet

Svenska hiphop-ikoner singelaktuella efter Grammis

Lyssna in dig på två gala-aktuella låtar.

Infinite Mass Soundsystem har släppt en ny singel tillsammans med Nonono som de premiärspelade igår på Grammisgalan. Det samma gäller ADL (Adam Baptiste) som spelade upp sin nya singeln Svart Kaffe under galan och nu finns den tillgänglig för allmänheten.

Dance heter samarbetet mellan Infinite Mass och Nonono och igår var första gången på elva år som hela Infinite Mass stod samlade på scen. Infinite Mass Soundsystem är namnet på vårens kommande EP där förutom Nonono ytterligare prominenta gäster kommer höras.

ADL är en ikon i svenska musikkretsar. I slutet av 80- och början av 90-talet släppte han en hel del sololåtar i samarbete med olika artister som till exmepel Last Night The DeeJay Saved My Life, BootyCologne och Dinah. ADL har även samarbetat med artister som Petter, Kaah och Timbuktu. Nu är han ute med sin första egenskrivna låt på svenska. Svart Kaffe är den första av fler svenska låtar som utlovas från stjärnan.


– Låten handlar om mig själv och de insikter jag fann i en mycket intensiv relation, berättar Adam Baptiste i ett pressmeddelande.

Dance och Svart kaffe kan du lyssna på här: 

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE