Nyhet

Tre nya till Emmaboda

Omdiskuterad hip-hop, dubstep och trap till de småländska skogarna.

Smålandsfestivalen utökar sin line-up. Nu står det klart att Black Sun Empire, Tropkillaz och Labyrint ska spela på festivalen i sommar.

Black Sun Empire är ett holländskt band. Bandet beskriver sig själva som ett drum and bass-band som även kör dubstep och elektronisk musik. Medlemmar i bandet är J.M Heyboer, S.M Heyboer och R. Verdult.

Tropkillaz är en duo med två brasilianska producenter som går under namnen Laudz och DJ Zegon. DJ Zegon har varit i branschen i över 20 år och har jobbat med artister som Kanye West och M.I.A. Han var dessutom tidigare medlem i gruppen N.A.S.A. Laudz är däremot ganska ny i branschen, men har ändå jobbat med artister som Snoop Dogg och Dr Dre.

Labyrint är ett svenskt hiphopband som har ursprung i Uppsala. Bandet skapades 2007 av rapparna och låtskrivarna Aki (Aleksi Swallow), Jacco (Jaques Mattar) och Dajanko (Dejan Milacic) tillsammans med producenten och DJ:n Sai (Simin Wimmer).

Emmabodadestivalen äger rum den 22-25 juli och artister bokade sedan tidigare är bland andra: Hurula, Savant, Yung Lean, Maskinen, Thomas Stenström och Solen.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE