Nyhet

Första namnen till parkfestival i Stockholm

Festivalen presenterar tre akter.

Det är den politiskt obundna, demokratiska, solidariska och icke-kommersiella indiefestivalen Parklife som i dag har presenterat årets första akter. Festivalen äger rum i Marabouparken i Sundbyberg den 13 juni. 

De tre artister som presenterades under tisdagen är Laser & Bas, Dolores Haze och Magic Potion, uppger arrangörerna i ett pressmeddelande. Laser & Bas är den forne Vit Päls-sångaren och låtskrivaren Carl Johan Lundgtren och producenten Ola Johansson. Dolores Haze består av kvinnorna Groovy Fuck, Lucky Lollo, Foxy Sagz och Groovy Nickz och de har gjort sig stora på Stockholms undergroundscen med de egensläppta EP:na I Did Not Kill Sam och Accidental. Magic Potion Är Stockholmstrion Gustaf Montelius, Kristoffer Byström och Anderas Sandberg och är aktuella med en debut-EP som kom under måndagen.

Redan 2002 anordnades den första festivalen som arrangeras av musikföreningen Parklife. Då i Folkets Park i Linköping, tre år efter starten flyttade festivalen till Stockholm och höll då till på olika platser runt i huvudstaden. Åren 2012 till 2014 arrangerades Parklife på Lasse i Parken i Honrstull, men nu flyttar den ännu en gång och landar i Marabouparken i Sundbyberg.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE