Nyhet

Se när Enrique Iglesias fastnar i drönare

Skulle ta selfie – blodar ner sig.

Under en spelning i Tijuana i Mexiko fastade världsstjärnan Enrique Iglesias med handen i en drönare och skar upp handen. Sångaren försökte ta tag i drönaren som filmade spelningen men det slutade med att han fastnade med fingrarna i den och började blöda. Enrique lät inte det stoppa honom utan fortsatte med konserten trots blod på tröjan. Efter spelningen flög sångaren till Los Angeles för att träffa en handspecialist, rapporterar USA Today.

– Under spelningen tar en drönare bilder på publiken och under några av spelningarna brukar Enrique ta tag i den för att låta den ta lite andra bilder. Någonting gick snett den här gången och han skadade sig. Han behandlades vid sidan av scenen och försökte stoppa blödningen. Han fick rådet om att avbryta spelningen, men han fortsatte spela i en halvtimme när hans hand fortfarande blödde, säger sångarens representanter i ett pressmeddelande enligt ISA Today.

När Enrique Iglesias under spelningen tar tag i drönaren är det för at han vill ta en selfie med publiken. Men sångaren skär upp fingret och blodar ner sin tröja istället. Se videon och Instagrambilden här.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT 

ANNONCE