Nyhet

''Det är helt sjukt'' – se när Hammerfall chockar sina fans

Ett mer metal däckbyte är svårt att hitta.

Hammerfall hade anordnat en tävling där vinnarna skulle få gratis fäljar på en verkstad i Göteborg. Det kunderna inte visste var att power metal-bandet skulle överraska och få dem att tappa hakan.

– Det är helt sjukt, säger Daniel Nordvall som är marknadschef på Vianor, mannen bakom den här PR-kuppen till Dagens Media. 

Daniel Nordvall berättar att många av Vianors kunder är fans av Hammerfall och att bil- och däckservicekedjan ville göra något speciellt för fansen.

– Vi lurade dem att vara med på en tävling på Hammerfalls Facebook-sida där man kunde vinna en uppsättning däck och fäljar från Vianor. Därefter fick vi listan på de som hade svarat rätt på frågorna och plockade helt enkelt ut några av de som hade vunnit, säger Daniel Nordvall till Dagens Media.

När kunderna väl kom till verkstaden lurades de att gå in till där bilen stod under förespeglingen att det var något fel på deras bilar. Det var det inte, utan kunderna överraskades istället med en livespelning med idolerna i Hammerfall.

– Alla tappade hakan och det var jättekul att se. Folk blev väldigt glada och chockade, ingen hade ju kunnat drömma om att de skulle få se sitt favoritband. Plus att de fick ta bilder med sina idoler och för dem var det nog oförglömligt, säger Daniel Nordvall till Dagens Media. 

Se klippet från verkstaden här:

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE