Nyhet

VIDEOPREMIÄR: Benjamin Ingrosso – Fall In Love

Se videon först av alla här.

Benjamin Ingrosso är inte bara en fena på att dansa och skådespela, killen kan ju det där med musik också! Nu släpps singeln Fall In Love, en låt som han har skrivit tillsammans med Mack och Tony Nilsson. För produktionen står Tony Nilsson och Benjamin Ingrosso.

Fall In Love skrevs vid en flygel med Tony Nilsson för ungefär 1,5 år sedan.

– Jag hade en idé till låten som jag visade för Tony och sex minuter senare så hade vi skrivit Fall In Love, säger Benjamin Ingrosso och fortsätter:


– Det var just den här låten som fick mig att vilja sjunga och bli musikartist, och dessutom den låt som gjorde att Ola Håkansson sajnade mig så den är väldigt betydelsefull för mig. Det ska bli skönt att äntligen kicka igång efter alla dagar och nätter i studion.

Efter segern i Let's Dance, maj 2014, stängde Benjamin in sig hemma och började färdigställa massor av demos. Därefter har arbetet i studion fortsatt, skivkontrakt med TEN Music Group undertecknats och nu, knappt två år senare är det äntligen dags att sprida resultatet. Räkna med en bombastisk låt med mycket rymd och mycket piano. Videon är gjord av Peter Djup.


Innan året är slut kommer ytterligare en låt med Benjamin Ingrosso och i början av nästa år ett minialbum.
 
ANNONCE