Nyhet

Gustaf Norén: ''Gud, de är ju sexuellt starving''

Kolla in när Gustaf och Victor besöker Malou.

Nu har Gustaf Norén hälsat på hos Malou igen. Den här gången tillsammans med lillebrodern Victor Norén och de båda samlades kring några filosofiska frågor. Kolla in hela klippet här nere.

Syskonen behandlar bland annat den senaste tidens skatteplanerar-skandaler och att mycket vill ha mer. De enas kring att direktörer och pengasuktare kanske egentligen bara behöver mer sex.

– Jag tror att vi har ett kollektivt tankefel och det är strävan av att vara lycklig, säger Gustaf Norén och fortsätter senare med en annan idé:


– Vi lever för långt ifrån världen. Speciellt de här direktörerna och politikerna, de lever för långt ifrån vad vi kallar världen. De lever för långt ifrån natur, de lever för långt ifrån det sexuella. Man ser på dem. Gud, de starving ju, sexuellt.

Victor fyller i:

– Det finns ju ingen lyckligare än en sexuellt tillfredsställd människa. Han är lycklig och han behöver ingenting, för att det är så primitivt. Det är som att vara mätt nästan. En mättnadskänsla. Och om du säger till en mätt eller sexuellt tillfredsställd person "Vill du ha pengar, nu?" "Nä, jag behöver inte det, för jag mår bra."


– Ja, de här direktörerna kanske bara behöver sexualundervisning, tillägger Gustaf direkt efter.

Det pratas också Kanye West, Mando Diao och Uppdrag Granskning. Kolla in hela klippet här:


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE