Nyhet

Ingenting gör specialspelning på Popaganda

Framför hyllat album från början till slut.

Den sista pusselbiten är på plats, hälsar Popaganda. Lördagen den 27 augusti kommer bandet Ingenting och framför sitt hyllade album Tomhet, Idel Tomhet från 2009 i sin helhet. Avslöjandet gjordes på ett sadelskydd på Bondegatan i Stockholm. 

När Ingenting förra hösten släppte singeln Gaia – den sju minuter långa discodängan om klimatkrisen – var det många som höjde på ögonbrynen. Sedan det hyllade albumet Tomhet, Idel Tomhet med låtar som Halleluja! och Dina Händer Är Fulla Av Blommor hade det varit knäpptyst om stockholmsorkestern. Singeln föranledde en två veckor lång turné i hemstaden (samtidigt som klimattoppmötet i Paris pågick) med en avslutande spelning på anrika Orionteatern och klassiska versioner av sångerna Punkdrömmar och Bergochdalbanan.

Nu ska det moderna svenska mästerverket Tomhet, Idel Tomhet framföras på nytt. Och, there will be gäster. Inte missa detta!

Popagandas speldatum är 26-27 augusti i Stockholm och några av de tidigare bokade artisterna är Belle & Sebastian, FKA Twigs, Little Jinder, Deportees och Amanda Bergman.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE