Nyhet

Sensommar fortsätter att locka med storheter

"En av Sveriges största musikexporter med en lokal anknytning."

Galantis är klara för Sensommar-festivalen i Sundsvall. Det blir supergruppens första spelning i Norrland någonsin – och är i dagsläget gruppens enda spelning i Sverige 2017.

– Vi är otroligt glada att äntligen få välkomna Galantis till Sundsvall, en av Sveriges största musikexporter med en lokal anknytning, säger Dino Vulic, projektledare för festivalen.

Bakom Galantis ser vi två av Sveriges största producenter – ett samarbete som på kort tid blivit en av världens mest omtalade houseakter. Christian Karlsson (Bloodshy & Avant och Miike Snow) och Linus Eklöw (Style Of Eye) har var för sig jobbat med artister som Madonna, Britney Spears, Swedish House Mafia och Lily Allen. Som Galantis är de en världens mest streamade akter på Spotify och står bakom hits som Runaway (U&I), No Money och Peanut Butter Jelly.

– Det känns alltid stort att åka och spela på hemmaplan, vi gör det alldeles för sällan! Vi är ju svenskar så Sverige-gig har alltid en speciell känsla man ser fram emot, säger Galantis.

Sensommar sker 7 – 8 juli i Norrporten Arena i centrala Sundsvall och har sedan tidigare bokat Steve Angello.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE