Nyhet

Donald Trump lackar ur efter Snoop Doggs video

"Kan ni föreställa er vilka protester det skulle bli ..."

President Donald Trump har föreslagit att Snoop Dogg bör arresteras för att rapparen låtsas att skjuta presidenten i en musikvideo.

– Kan ni föreställa er vilka protester det skulle bli om Snoop Dogg, med sin för övrigt förfallna karriär, hade skjutit president Obama? Fängelse!, skrev presidenten på Twitter.

I videon riktar Snoop en leksakspistol mot en Trump-karaktär. Men istället för ett skott avlossar pistolen en flagga med ordet "bang". Snoops personliga advokat Michael Cohen berättade för TMZ att han var "chockad" över videon.


– Det är helt skandalöst. Snoop är skyldig presidenten en ursäkt. Det finns absolut ingenting som är roligt med ett mordförsök på en president, och jag är verkligen chockad över honom. Jag trodde att han var bättre än så, säger Cohen.

Snoop Dogg berättade för Billboard att han inte var ute efter någon speciell reaktion med videon.

– Jag gjorde det för att jag tycker det är något som saknas. Varje gång jag släpper något, försöker jag fylla i ett tomrum. Jag tycker det finns en massa människor som gör coola skivor, har roligt, festar, men det är ingen som gör något åt det verkliga problemet vi har med denna jävla clown till president, och den sktiten vi har att göra med, säger artisten.


Du kan se den uppståndelse-väckande videon här nedan, det simulerade lönnmordet sker cirka tre minuter in i videon.

FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT


ANNONCE