Nyhet

Här återförenas de på scen efter 16 år

GAFFA.se – allt om musik

Förhållandet mellan Gene Simmons och Kiss originalgitarrist Ace Frehley har varit allt annat än bra de senaste åren, men inatt stod de tillsammans på scen igen för första gången sedan 2001.

Det skriver Rolling Stone som också låter berätta att anledningen till denna överraskande sammankomst var för en välgörenhetskonsert i Minnesota i regi av The Children Matter. Alla intäkter går till orkanen Harveys offer.

LÄS OCKSÅ: Foo Fighters och Queens Of The Stone Age drar på gemensam turné


"He still looks great, goddamn it, doesn't he?, introducerade Simmons Ace Frehley innan de spelade sig igenom klassiska Kiss-låtar från 70-talet.

I en intervju med tidningen StarTribune berättade Frehley att det var hans idé att spela med Simmons igen.


– Jag spelade fyra konserter på östkusten, men hade en fri dag i kalendern. Jag var i vilket fall som helst tvungen att ta mig tillbaka till San Diego där jag bor, så jag hittade en lösning för att hinna stanna till här. Jag ringde Gene och han var verkligen med på att jag skulle vara involverad. Så enkelt var det.

LÄS OCKSÅ: Tackar alla "SD-rassar" för framgång

Det är fint att se att gamla stridsyxor kan begravas. Med detta sagt så delade de två original-Kiss-medlemmarna scen med Don Felder och Cheap Trick.


FÖLJ GAFFA PÅ FACEBOOK FÖR SENASTE MUSIKNYTT

ANNONCE