Nyhet

Jill Johnson tvingas ställa in flera shower

GAFFA.se – allt om musik

Jill Johnson meddelade under dagen att hon tvingas ställa in helgens shower på Chinateatern i Stockholm efter att hon drabbats av sjukdom.

"Kära publik. Jag är så ledsen, men jag blir tvungen att ställa in hela helgens shower på grund av en tuff luftrörskatarr och en djävulsk hosta. Ni vet den där hostan som stjäl rösten, all sömn och ger en magmuskler med mördande träningsvärk", skriver hon på Instagram.

Showerna som ställs in är That’s Life där Jill Johnson tolkar sina egna favoriter ur den amerikanska låtskatten. Hon är också en av artisterna som ska framträda under minneskonserten på Kungsträdgården under lördagen och på årsdagen för terrordådet på Drottninggatan.


 

 

Kära Publik, Jag är så ledsen, men jag blir tvungen att ställa in hela helgens shower pga en tuff luftrörskatarr och djävulsk hosta. Ni vet den där hostan som stjäl rösten, all sömn och ger en magmuskler med mördande träningsvärk. ”That’s life” är ingen show där man kan hålla tillbaka kraften, utan det är full röst från början till slut. Jag vill ju så hjärtans gärna leva upp till de toppbetyg vi fått, när ni väl får uppleva showen och framförallt låta rösten få en chans att komma tillbaka. Jag förstår att det drar med sej besvär och jag är så väldigt ledsen för det. Jag hoppas att ni kan något av de andra datumen och att vi ses då! Kram jill

Ett inlägg delat av Jill Johnson (@jilljohnsonmusic)


ANNONCE