Nyhet

På Spåret-premiär – de står på scen ikväll

Husbandet Jill & The Johnsons får ikväll sällskap av Alba August.

Svenska folket kan se fram emot premiären av den nya säsongen av SVT-programmet På Spåret ikväll. I den första matchen tävlar tidigare vinnaren Peter Apelgren och hans son Hector mot fjolårets kvartsfinalister, Emma Peters och Christopher Garplind.

Programledare är Kristian Luuk och Fredrik Lindström. Husbandet för kvällen är Jill & The Johnsons, och gästartisten är Alba August.

Förra veckan släppte Alba August EP:n I Wish I Was Someone Else. I en intervju med GAFFA berättar sångerskan om att ta död på självmedvetenheten och minns tillbaka till tiden då hål i navlen var allt.


– Låten var nog ett försök att lugna lilla Alba, som trodde att hon måste klara sig helt själv, lugna paniken över hur allt ska gå. Det är märkligt att jag alltid skulle vara så stark när jag var liten, som vuxen är jag nog svagare. När jag reser tillbaka stöter jag även på mycket vackert och tryggt; den blommiga mosaikväggen i köket, mammas blommiga hemmasydda klädesplagg, mammas Armani-parfym, kärleken till mamma, våra Spice Girls-barbies, Spice Girls-tekoppar, Spice Girls-t-shirts.

LÄS OCKSÅ: De är årets husband och artister i På Spåret

ANNONCE