Nyhet

Lorde lackar på utseendehets

GAFFA.se – allt om musik

Den nyzeeländska artisten Lorde är urless på "goda råd" från välmenande fans.

Det framgår av ett inlägg hon lagt upp på Instagrams story-funktion. Artisten som följde upp succédebuten Pure Heroine (2013) med förra årets braksuccé Melodrama har nämligen akneproblem. Och det är tips rörande detta hon är less på. Hon får ständigt råd om hur hon ska få bukt med problemet.

"Finnar suger. Men vet ni vad som också suger? När du har haft finnar i åratal, prövat alla mediciner och råd, och folk ändå kommer med tips", säger hon bland annat och räknar vidare upp flera av de råd hon har mottagit. Allt från att smörja in ansiktet med honung, till att smörja med grekisk yoghurt eller avokado. Se videon från Instagram nedan.


Artikeln fortsätter under videon.

Lorde har tidigare pratat öppet om sina akneproblem. År 2014 kritiserade hon en fotograf som hade använt Photoshop för att ta bort hennes finnar på konsertfotografier. Hon utnyttjade möjligheten till att påminna sina fans om att det är tillåtet att inte vara perfekt.


"Kom ihåg att skönhetsfläckar är okej", skrev hon bland annat.

Lorde gjorde sin första konsert i Sverige i höstas då hon besökte Annexet i Stockholm. GAFFA var där och vår recensent Sebastian Lindström gav spelningen fem stjärnor.

"Men likt den stigande stjärnan som gör Lorde sällskap i Supercut går allting bara uppåt. På riktigt. För även om det är en väl planerad och tonsatt show känns varenda ögonblick som ett nytt. Hennes röst går från en darrande viskning till den mest bestämda av skrik i Hard Feelings. De improviserade stämmorna i Team får oss alla att trotsa orden om inga händer i luften. Dansarna dansar (superbt) sin planerade dans, men Lorde fortsätter låta varenda beat spontant leda henne fram", skrev han bland annat.


 

ANNONCE