Nyhet

Firar 10 år som artist

GAFFA.se – allt om musik

Moto Boy firar tio år som artist och släpper idag den outgivna låten Yesternite från debutskivan Moto Boy.  I november åker han ut på en miniturné under namnet A Decade där han bjuder på exklusiva jubileumskonserter som enligt ett pressmeddelande "blir bättre, längre och lyxigare än någonsin tidigare". Biljetterna släpps den 2 februari.

LÄS OCKSÅ: Eminem klar för Sverige
 
16 januari 2008 släpptes Moto Boys debutskiva.

– Jag trodde inte det skulle leda till något speciellt, men sedan dess har jag gjort grejer jag aldrig ens kunde drömma om, säger personen bakom Moto Boy, Oskar Humlebo, i ett pressmeddelande.


– Listan är lång och innehåller allt från barockopera till privatplan, The Ark till The Cardigans, utsålda hus till misslyckade USA-satsningar. Jag har öppnat åt Whitney Houston i Globen, fått poliseskort genom Jakarta, spelat på Pride-festival i Ryssland, kört pausnumret i Mello för miljonpublik och spelat för noll pers på skitläskiga ställen i tyska förorter.

TÄVLING: Vinn biljetter och hotell till GAFFA-Priset
 
2018 är så Moto Boys tioårsjubileum och han börjar alltså året med att släppa en tio år gammal låt. 

Yesternite skulle varit med på debuten men blev inte bra nog, så jag plockade fram den igen till skiva två och gjorde nya inspelningar men den passade inte in och sådär fortsatte det under skiva tre och fyra. Den blev helt enkelt över, men idag släpps den till slut.


Lyssna här:

  

Här ser du Moto Boy framöver (fler datum tillkommer):

8 november – Göteborg, Stora Teatern/Klubben
9 november – Norrköping, Arbis
10 november – Stockholm, Vasateatern
16 november – Malmö, Slagthuset
30 november – Uppsala, Katalin


LÄS OCKSÅ: Arctic Monkeys till Sverige 

ANNONCE