Nyhet

GAFFA-Prisade Tjuvjakt på turné

GAFFA.se – allt om musik

Igår kunde vi meddela att Tjuvjakt är klara för festivalen Sensommar. Nu presenterar bandet, som i år fick GAFFA-Priset "Årets Genombrott", en längre turné. Alla datum hittar du längst ner i artikeln.

På kort tid har gruppen växt fram som en av Sveriges största hiphopakter, och efter ett framgångsspäckat 2017 med allt från vinst i ovan nämnda GAFFA-priset till flerfaldiga nomineringar i både Grammis och P3 Guld är det nu dags för gruppen att ge sig ut på en sommarturné Sverige över. Startskottet går på Gröna Lunds Stora Scen den 8 juni kl. 20:00.

– Vi har nya grejer på G som vi är sjukt peppade på att visa upp, men även att göra de gamla grejerna fetare! Vi ses i sommar! hälsar gruppen i ett pressmeddelande.

Tjuvjakt har sedan starten 2012 samlat ihop över 120 miljoner streams på Spotify. Under våren 2017 släpptes albumet Pojkvän som tog Sverige med storm och som blev det definitiva genombrottet. Den innehåller bland annat megahitten Tårarna I Halsen som sålt platina fyra gånger om och erhöll nomineringar för "Årets Låt" i både Grammis, GAFFA-Priset och P3 Guld.

Turnéplan
8 juni – Gröna Lund, Stockholm
15 juni – Belleuveparken, Karlshamn
28 juni – Västerås Cityfestival
29 juni – Societén, Varberg
30 juni – Halmstad Live
6 juli – Sensommar! Sundsvall
7 juli – Törebodafestivalen
14 juli – Arvika Hamnfest
25 juli – Hugos Parkfestival, Norrköping
24 aug – Eksjö Stadsfest
1 sep – Domino, Nyköping


Fler datum tillkommer

INTERVJU MED FREJ LARSSON: "Polisen tror att jag ska reagera som ett lowlife när de griper mig"

ANNONCE