Nyhet

Se Bob Dylan gästa Jimmy Fallon – utan att säga ett ord

GAFFA.se – allt om musik

“Vad var det i den där whiskyn?"

Bob Dylan gjorde i torsdagskväll ett framträdande i The Tonight Show med Jimmy Fallon. Dylan sjöng dock inte, utan gjorde istället reklam för sin förhållandevis nylanserade whisky, Heavens Door – utan att säga ett ord.

I inslaget nedanför ser man Dylan och Fallon gå på den New York-baserade Big Apple Circus och ensamma titta på en akrobatikföreställning, medan man hör Erik Saties klassiska pianokomposition Gymnopédie No. 1. De njuter samtidigt av en whisky, men när föreställningen är slut är Dylan plötsligt försvunnen. När Fallon frågar cirkusdirektören var Dylan tagit vägen, får han svaret att han aldrig varit där, och Fallon frågar: “Vad var det i den där whiskyn?”


Artikeln fortsätter under videon.

LÄS OCKSÅ: Legendariskt Bob Dylan-album blir film 


Det var i april som Dylan i samarbete med bourbonproducenten Angel’s Envy lanserade en whisky. Då sa han till New York Times:

“Vi ville båda skapa en samling av amerikanska whiskys, som på sina egna sätt berättar en historia. Jag har rest i årtionden och jag har fått tillfälle att prova något av det bästa whiskyvärlden har att erbjuda. Detta är utmärkt whisky.”

Musikaliskt är Bob Dylan just nu aktuell med den så kallade bootleg-utgåvan av sitt hyllade 1975-album Blood On The Tracks, nu med titeln More Blood, More Tracks.


 

LÄS OCKSÅ: Nödlösningen i Så Mycket Bättre

ANNONCE