Nyhet

Superstjärnan teasar ny musik

GAFFA.se – allt om musik

Den kontroversiella popikonen antyder på Instagram att det är ny musik på gång.

Efter snart fyra månaders paus från sociala medier är Miley Cyrus åter tillbaka på Instagram. Wrecking Ball-sångerskan har nu delat några små videoklipp, som verkar vara en försmak på ett nytt spår och musikvideo.

Inläggens bildtext indikerar att den nya låten kommer heta Nothing Breaks Like A Heart. Den 26-årige sångerskans Instagram-biografi antyder även att låten landar på fredag 29 november, då hon skriver “11/29” följt av en brustet hjärta-emoji.


LÄS OCKSÅ: The Hives och Refused gör gemensam sak

De sex videoklippen, som bland annat visar en parkerad bil omgiven av teddybjörnar, en löpande clown, och ett barn som leker med patroner, är alla ackompanjerade av dramatisk synt-driven musik, som mycket väl kan vara en försmak på det nya släppet.

I inläggen har Miley dessutom taggat den engelske DJ:n och producenten Mark Ronson, som tidigare har samarbetat med sångerskan och andra megastjärnor som Amy Winehouse och Bruno Mars. Ronson har också sagt till BBC att den nya låten är med på hans kommande album, där även svenska Lykke Li och amerikanska Yebba medverkar – och att albumet kommer innehålla “sad bangers”. När det släpps vet vi inte än.


 
 
 
 
 
Visa det här inlägget på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11/29 @iammarkronson

Ett inlägg delat av Miley Cyrus (@mileycyrus)


ANNONCE