Nyhet

Axl Rose totalsågar Kanye Wests Donald Trump-besök

GAFFA.se – allt om musik

I torsdags träffades Kanye West och Donald Trump i det Ovala Rummet i Vita Huset. Även den tidigare NFL-spelaren Jim Brown var inbjuden till mötet. Men det var dock – inte helt oväntat, West som höll låda.

Iklädd en ”Make America Great Again”-keps höll rapparen en lång monolog där han bland annat pitchade en idé om att byta ut "Air Force One" mot något han kallade ”iPlane 1” och pratade om polisens beteende på gatan och idéer om nya fängelsereformer. Han berättade också om hur han ”feldiagnostiseras” med bipolär-sjukdom tidigare i år (han menade att han bara "led av sömnbrist").

LÄS OCKSÅ: Amy Winehouse blir hologram – turné väntas 2019


West hyllade Trump och sa bland annat: "Det var något som gjorde att när jag satte på mig den här kepsen kände jag mig som en superhjälte. Du gjorde en superhjälte-cape åt mig", och syftade på sin röda ”Make America Great Again”-keps.

Många har reagerat på Kanye Wests besök. En av dessa är Guns N' Roses-frontaren Axl Rose som tog till Twitter och kallade det hela "ett skämt":

LÄS OCKSÅ: Mainstream för hipsters?

Förutom en lagom spejsad monolog antydde Kanye West att han hade planer på att själv ställa upp i presidentvalet. När en journalist frågade Trump om West skulle vara en bra presidentkandidat svarade Trump: ”Det kan han mycket väl vara”, varpå West tillade: ”Inte innan 2024.”

Efter Wests tal kommenterade Trump det hela och sa: ”Det var en ordentlig omgång.” West svarade: ”Det kom från själen. Jag var bara en kanal för det”, och reste sig sedan för att ge presidenten en kram och sa att han älskade honom.


Se en video från mötet här: 

LÄS OCKSÅ: Det här kan få Noel Gallagher att återförena Oasis


ANNONCE