Nyhet

Det här kan få Noel Gallagher att återförena Oasis

GAFFA.se – allt om musik

Jeremy Corbyn, ledare för det brittiska arbetarpartiet The Labour Party är ständigt ett hett ämne i Storbritannien och det är ingen hemlighet att Noel Gallagher, frontman i Noel Gallaghers High Flying Birds och tidigare Oasis, inte är något fan.

Därför fick han nyligen frågan av TalkSport om han hellre hade återförenat britpopbandet Oasis och tvingats bli sams med sin bror eller haft Corbyn som premiärminister, varpå Gallagher enligt NME svarade: “Jag hade varit tvungen att återförena bandet tror jag, jag vill inte se den dåren styra landet”.

Tidigare har Gallagher sagt “Fan ta Jeremy Corbyn – han är kommunist”, men också att han aldrig skulle kunna rösta på det konservativa partiet Tories. Gallagher har förr öppet stöttat Corbyns parti, särskilt under neoliberala 90-talet, men är nu missnöjd med riktningen de tagit. Gallagher säger: "tories bryr sig inte om de utsatta, och kommunisterna bryr sig inte om de ambitiösa”.


LÄS OCKSÅ: Syster Sol tar time out

En återförening för Oasis har redan tidigare varit på tapeten då det nästa år är 25 år sedan Manchesterbandets första skiva Definitely Maybe släpptes. Det sägs att bandet blivit erbjudna en stor summa för ett gigantiskt gig på irländska slottet Slane Castle vilket också bekräftades av irländska arrangören MCD.

Men fans ska inte hoppas på för mycket då Liam Gallagher förnekar detta. Bröderna verkar också ha fullt upp på olika håll då Noel Gallagher nyligen bekräftade att han hoppas börja jobba på sitt nästa soloalbum i januari och Liam har ett intimt gig inplanerat på Londons Union Chapel samtidigt som han håller på att färdigställa sitt andra soloalbum.


LÄS OCKSÅ: Kanye West har försvunnit helt från sociala medier

ANNONCE