Nyhet

Jonah Hill skrev personligt brev till Morrissey

GAFFA.se – allt om musik

Skådespelaren och komikern Jonah Hill är aktuell med sin debutfilm som regissör. Filmen heter Mid90s och handlar om en ung skejtare i Los Angeles på 90-talet.

Enligt NME berättar han i en intervju på The Tonight Show starring Jimmy Fallon om filmens tajta budget och hur han därför skrev personliga brev till sina favoritartister – i hopp om att de ville vara med på filmens soundtrack. Jonah Hill hade daglig kontakt med Trent Reznor och Atticus Ross från rockbandet Nine Inch Nails som skrev musik till filmen.

LÄS OCKSÅ: Axl Rose totalsågar Kanye Wests Donald Trump-besök


Det är dock mejlkonversationen med Morrissey från The Smiths som Hill är mest exalterad över. Han förklarar hur han skrev ett väldigt personligt brev till idolen och att han fick svaret "Det är mitt nöje och jag ser fram emot att se Mid90s, Morrissey." Hill utropar därefter stolt att "nu är han minsann bästa vän med Morrissey!"

Hill skrev filmscener specifikt till låtarna som skulle vara med och är väldigt nöjd med att ha lyckats få med ikonen Morrissey på soundtracket. Filmen har preimär den 19e oktober.

LÄS OCKSÅ: Dömd till 10 års fängelse för olaga vapeninnehav


Se intervjun med Jimmy Fallon här:

ANNONCE