Nyhet

Ola Salo i ny "supershow"

GAFFA.se – allt om musik

Ola Salo fick sitt stora genombrott som sångare och frontfigur i den ikoniska gruppen The Arkett band som bröt ny mark i hur svensk populärmusik kan låta, se ut och framföras. Nu är han aktuell igen med sin första egna show – It takes a fool to remain sane.

– Här bjuds du på en Ola Salo upphöjd till 1 000 och de odödliga hits han skrev under tiden med The Ark. Den nyskrivna showen, med manus av Henrik Schyffert, i regi av Edward af Sillén och signerad Mikael Gordon-Solfors som av många anses vara Sveriges främsta showmakare, är en mix av den senaste teknologin med scenkonst i absolut världsklass, hälsas det i ett pressmeddelande där man kallar det hela en "supershow".

LÄS OCKSÅ: Spotify lanserar DNA-baserade spellistor


Artikeln fortsätter under videon.

LÄS OCKSÅ: Svenska sångerskan stämmer producenten på miljonbelopp


Och det fortsätter, håll i hatten. Det kommer nämligen att bjudas på en extravagant helkväll med landets mest färgstarka liveartist och hans minst lika färgstarka ensemble. Så skruva uppförväntningarna på max och räkna med en stycke rockpoesi av finaste sort.

– Det ska bli otroligt roligt att äntligen få sätta upp en egen show med så här stora uttrycksmöjligheter. Jag vill ge publiken en upplevelse som inte liknar något annat, säger Ola Salo i samma pressmeddelande.

Ola Salos - It takes a fool to remain sane har premiär på Rondo i Göteborg 24 januari 2019 och kommer att spelas hela våren 2019. 


Biljetterna släpps måndag 8 oktober via Livenation.se

LÄS OCKSÅ: 26 färska album du bör kolla in

ANNONCE