Nyhet

Frej Larsson stoppad av polis på Arlanda

GAFFA.se – allt om musik

Rapparen Frej Larsson stoppades och fråntogs sitt pass i samband med att han skulle flyga till Oslo i morse. Han var på väg till grannlandet för att göra intervjuer inför kommande spelningar och den nya singeln som släppts idag, när han plötsligt stoppades av polisen på flygplatsen.

Enligt uppgifter till GAFFA ska de ha fört bort honom och meddelat hans sällskap att de bara ville ”prata lite” med honom. Efter en stund blev han frisläppt, men förseningen ledde till att de missade sin avgång och således anländer senare än beräknat till Oslo.

Frej Larsson är känd för sin liberala syn på droger och har nyligen startat podcasten Halv Borta Hos Mig tillsammans med Malin Edvardsen. Där pratar de om ”allt man inte fick lära sig i skolan om knark”. Han har även stått i rätten ett flertal gånger, bland annat åtalad för hot mot tjänsteman, på grund av ett Instagraminlägg och en låt efter ett narkotikatillslag mot hans fest, och besittningsintrång, efter att ha byggt en gayklubb på Putins strandtomt på Åland.


GAFFA söker Frej Larsson för vidare kommentarer.

LÄS OCKSÅ: Hot Chip släpper nytt album och kommer till Sverige

ANNONCE