Nyhet

Spice Girls-medlemmen uppträder på Stockholm Pride

GAFFA– allt om musik

Spicegirls-medlemmen Melanie C även kallad Sporty Spice kommer i sommar att besöka Stockholm Pride. Det publiken kan förvänta sig av framträdandet är dans, dragshow och hits framfört med en och annan adidasbyxa.

Melanie C kommer tillsammans med cabare-kollektivet Sink the Pink att ge en show på stora scenen i Pride Park under Stockholm Pride i sommar. 

Sink the Pink är ett klubbcabare-kollektiv som leds av Glyn Fussel som format klubbformatet med en kompis efter en besviken utekväll i London. Sink the Pinks tanke är att inkludera hela communityt och ha en mix av drag, cabaret, hemmafest och klubb. Glyn Fussel och Melanie C är sedan tidigare vänner och kommer tillsammans med showen att turnéra på olika pridefestivaler runt om i världen.


“Det här är en dröm som blivit sann, Sink the Pink är den mest inkluderande, roliga, fantastiska klubben som finns i London och vi tar med oss de bästa drag-artisterna för en väldigt speciell show” säger Melanie C om turnén i ett pressmeddelande.

Glyn och Sink the Pink berättar också att de ser framemot turnén i samma pressmeddelande.

“Det är inte varje dag ett gäng dragqueens får dra ut på turné med en Spice Girl. Det här visar på Melanies stora stöd för HBTQ-communityt och vi skiter helt ärligt paljetter i extas över det här. Världen, här kommer vi!”


Turnén börjar I Sao Paolo på midsommarafton och den 31 juli kommer den till Stockholm Pride.

Artister som sedan tidigare ska spela på Stockholm Pride är Icona Pop,Village People och Pussy Riot.

LÄS OCKSÅ: Madonna klar för Eurovisionfinalen


ANNONCE