Nyhet

Liseberg varnar alla Kraftwerk-fans – "sprid ordet"

GAFFA.se – allt om musik

Kraftwerk-spelningen på Liseberg i Göteborg närmar sig med stormsteg. 30 augusti kan du se det ikoniska bandet på Stora Scenen, och hajpen är total – vilket andrahandsmarknaden utnyttjar till fullo med absurda biljettpriser. Särskilt med tanke på att Liseberg, som nöjespark, har ett annorlunda biljett-upplägg. Nu har arrangören gått ut med en vädjan på spelningens Facebook-event.

"Det har kommit till vår kännedom att andrahandsbiljetter, på bland annat sidan Viagogo, säljs till konserten Kraftwerk 3D 30 augusti på Liseberg, Stora Scenen. Med priser upp mot 1500 kr.

Vi vill göra alla konsertbesökare uppmärksamma på att konserten ingår i Lisebergs entrébiljett och det krävs ingen annan särskild biljett. Entrébiljetten kostar 110 kr och går att köpa på plats i entrékassorna eller på Lisebergs hemsida.


Vi vet inte vilken typ av biljett t.ex. Viagogo säljer på sin sida, men oavsett så garanterar en förköpt biljett inte en plats in i parken eller till publiken. Vill man vara säker på att se konserten rekommenderar vi att man kommer i väldigt god tid då platserna är begränsade.

Vi ber även om hjälp med att sprida ordet om detta så inga besökare blir lurade och riskerar att missa konserten.

Tack!"


DEBATT: Musikbranschen måste införa funktionshinder-perspektivet

 

ANNONCE