Nyhet

Dråplig situation när fan tappar Lady Gaga – se klipp

GAFFA.se – allt om musik

Popdrottningen Lady Gaga går för tillfället i många stora artisters fotspår då hon tilldelats en "residency" i Las Vegas, vad detta innebär är att sångerskan har kontrakterats till att uppträda löpande på ett och samma ställe under en längre tid.

I USA anses detta vara ett kvitto på att man uppnått en legendarisk status, artister som fått liknande uppdrag inkluderar bland annat Elvis Presley, Frank Sinatra och på senare tid Celine Dion.

Monsters-sångerskan stötte dock på problem när hon under sitt senaste framträdande råkade ut för en väldigt dråplig olycka. Halvvägs genom konserten bestämde Gaga sig för att välkomna ett fan vid namn Jack upp på scenen, när den hängivne beundraren gjorde entré hoppade artisten upp i hans famn vilket i sin tur ledde till att han tappade fotfästet och de båda föll ner i fotograf-diket, det rapporterar NME.


Efter fallet reste sig Gaga däremot snabbt upp och försäkrade den chockade publiken om att hon var okej. Jack ska däremot ha mått sämre trots att han inte behövde erfara några fysiska skador, när beskedet nådde A Star Is Born-stjärnan ska hon ha bjudit upp honom på scen igen. Det var nu en gråtmild Jack som närmade sig Gaga, hon får sedan det unga fanet att lova henne att han inte ska skämmas och "förlåta sig själv" för incidenten. 

Lyckligtvis för oss nyfikna fanns det några snabba "paparazzis" i publiken och händelsen förevigades i flera vinklar, du kan se videoupptagningar av fallet här nedan:


ANNONCE