Nyhet

Harry Styles förföljs av hemlös man

GAFFA.se – allt om musik

Harry Styles är aktuell med en ny singel där han på nytt verkar lyckas snärja popvärlden med sin röst och onekliga charm. Men inte allt ser ut att vara frid och fröjd i den gamla One Direction-stjärnans tillvaro.

Tonårsidolen vittnade igår (14 oktober) i domstol om att han inte känner sig säker i sitt eget hus, han har nämligen råkat ut för precis samma sak som alla kändisar förr eller senare råkar ut för, han har fått en stalker.

Stalkern; Pablo Tarazaga-Orero är en hemlös man som under ett flertal månader residerade utanför Styles bostad i London.

Historien började när den hårfagre sångaren till en början tyckte synd om den bostadslöse Tarazaga-Orero som tvingats till ett liv på gatan trots sin ringa ålder på 26 år. Vid flera tillfällen ska Sign Of The Times-sångaren ha förbarmat sig över mannen och erbjudit både mat och hotellvistelser med anledning av det karga klimatet under årets kallare månader. 

Styles uppger att han först stiftade bekantskap med sin blivande stalker så tidigt som i mars i år, men att när mannens beteende efter ett tag förändrades och blev allt mer excentriskt och obehagligt, tvingades han att ta avstånd. Efter detta ska 26-åringen börjat lämna lappar och pengar i Styles brevinkast samt följt efter honom till puben vid upprepade tillfällen. 

I domen framgår det att den hemlösa Pablos handlingar har haft en signifikant inverkan på pojkbandsstjärnans vardagliga liv, till den gräns att han tvingats anställa en natt-vakt till sin bostad och känner sig tvungen att låsa dörren till sitt sovrum.

Tarazaga-Oreros svar på tal lyder: "Detta var aldrig min avsikt, i slutändan ville jag bara ha pengarna han erbjöd mig" han fortsätter; "Jag har inga känslor för honom. Jag är inte kär i honom."

Pablo Tarazaga-Oreros dom fastslås den 21 oktober 

LÄS OCKSÅ: Queen ger Trump nya problem

ANNONCE