Nyhet

Way Out West skickar ut 2 feta julklappar till artister

GAFFA.se – allt om musik

Med bara en vecka kvar till julafton delar Way Out West ut två rejäla julklappar.– Där uppe på toppen bland världens mest streamade artister trängs han med Post Malone, Ed Sheeran, Ariana Grande, Drake, Billie Eilish och några andra. Jodå, det är på den nivån Khalid är, skriver arrangören i ett pressmeddelande.

Senast Khalid spelade i Sverige, i höstas, gjorde han det inför drygt 8 000 personer på ett utsålt Hovet i Stockholm. I sommar agerar han dragplåster på Way Out West.FKA Twigs nya album Magdalene är hennes första på fem år, och stora delar av GAFFAs skribentkår är rörande överens: skivan är årets bästa. Och GAFFA är knappast ensamma om att ha den åsikten. FKA Twigs i liveversion är också något alldeles extra så räkna med något utöver det vanliga i Slottsskogen i sommar. Du hittar även en längre omslagsartikel med FKA Twigs i GAFFAs novembernummer.

gallery_large


Way Out West sker i Göteborg 13-15 augusti och har sedan tidigare gjort klart med Bon Iver, The Tallest Man On Earth, Bikini Kill, Michael Kiwanuka, Koffee, Slowthai, The Black Madonna och Boy Pablo.


LÄS OCKSÅ: Nytt Instagram-konto får fansen att hoppas på en Talking Heads-återförening

ANNONCE