Nyhet

Slipknot-frontaren: "De har tagit Nickelbacks plats som världens mest hatade band"

GAFFA.se – allt om musik

Nickelback får ofta mycket hat i sociala medier, trots att de är ett av världens bäst säljande rockband och spelar för utsålda arenor världen över.

En av bandets kritiker är Corey Taylor, frontman i både Slipknot och Stone Sour. Han har flera gånger slängt käft med Nickelback och hamnat i rena ordkrig med frontmannen Chad Kroeger, skriver Consequence of Sound.

Men under ett besök i Sex Pistols-gitarristen Steve Jones radioprogram Jonesy’s Jukebox förra veckan berättade Taylor att ett annat band nu tagit över Nickelbacks plats som popkulturellt hatobjekt nummer ett. Nämligen, Imagine Dragons.


LÄS OCKSÅ: Nickelback: "Vi gör uppenbarligen någonting rätt om folk hatar oss så mycket" 

Artikeln fortsätter under videon. 


– De har gett stafettpinnen vidare till Imagine Dragons, och jag älskar det, sa Taylor i intervjun.

Han fortsatte:

– [Imagine Dragons] är förfärliga, så det är cool. Och de kommer från Las Vegas så jag kommer komma hem till protester. Jag kommer inte kunna visa mig i den här stan nu. Jo, folk kommer sakta börja uppskatta Nickelback igen och vända sitt hat mot Imagine Dragons.


Det återstår att se om Imagine Dragons kommer hålla sig från att svara på Taylors uttalande, eller om de gör en ”Chad Kroeger” och slår tillbaka med en ännu sämre förolämpning.

LÄS OCKSÅ: R. Kelly häktad – riskerar upp till 70 års fängelse 


ANNONCE