Nyhet

Anna Ternheim avslöjar framtida planer

GAFFA.se – allt om musik

Anna Ternheim presenterar en turné och utlovar ny musik! Turnén har fått namnet A Space For Lost Time och kommer spänna mellan det mest avskalade och det mest svulstiga.

"Det blir både ny musik och gamla omarrangerade låtar tillsammans med ett nytt band", hälsar arrangören United Stage i ett pressmeddelande.

Sommaren 2018 åkte Anna Ternheim på en avskalad turné tillsammans med musikern Martin Hederos. I det lilla formatet började låtarna växa och nu är det dags för en större turné med rösten i centrum.


– Så svårt att sätta ord på hur något låter, men om jag skulle försöka så är min nya musik som en vindstilla svart sjö, säger Anna Ternheim i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag känner en större glädje än någonsin att spela live och jag tror att höstens turné kommer bli fantastisk. Jag vill få publiken att glömma tid och rum och helt absorberas av ögonblicket och musiken. Jag kommer ha med mig ett helt nytt band och helt nya låtar. Jag befinner mig just nu i slutskedet av en skivinspelning. Det nya materialet är som gjort för scen, det kommer bli vackert.

Anna Ternheims nya album släpps hösten 2019, hälsas det i samma pressmeddelande.


Turnédatum Skandinavien:

25 okt Göteborg, Konserthuset

26 okt Borås, Kongress


27 okt Oslo, Konserthuset (NO)

28 okt Stockholm, Cirkus

29 nov Huskvarna, Folkets Park


30 nov Malmö, Malmö Live

1 dec Köpenhamn, Hotel Cecil (DK)

ANNONCE