Nyhet

Lamb Of God på krigsstigen: "Karma is a f***king b***h"

GAFFA.se – allt om musik

Bandet Lamb Of God fick sina gitarrer stulna strax innan deras första show på vårturnén med Slayer. Gitarrerna stals 2 maj på Ak-Chin Pavilion. I samband med det skrev gruppmedlemmen Willie Adler ett inlägg på Instagram:

"Lystring alla, speciellt er i närheten av Phoenix. Min älskade Warbird och en av John Campbells speciella basgitarrer har stulits tidigt på torsdagsmorgonen från Ak-Chin Pavilion i Phoenix. De skitstövlarna som gjorde detta misstänks vara anställda av Ak-Chin Pavilion. Personer som jobbade på onsdagen under vår produktionsdag av turnén. Tydligen ska de ha väntat tills alla lämnat och sedan gått tillbaka och begått det här brottet. Detta fast att Ak-Chin Pavilion var övervakat av säkerhetsteam. Karma is a f*ckin bitch …”.

Polisen i Phoenix har 8 och 9 maj tagit fast tre män misstänkta för att ha stulit gitarrerna skriver Consequence of Sound. Men de har fortfarande inte hittat instrumenten. PRP rapporterade att en av Adlers gitarrer lagts upp till försäljning på hemsidan OfferUp. I inlägget fanns också Alders namn men gitarren togs bort innan någon hann köpa det. En av gitarrerna togs också till en pantbank men visades bort av personalen.


– Ju mer information vi släpper desto svårare blir det att hinna ikapp med de misstänka eller att hitta dessa föremål innan de går under jorden eller blåser bort med vinden sa polisen Vince Lewis samtidigt som han bekräftade att gitarren på OfferUp var en av de stulna.

Företaget vars anställda Adler anklagat för stöld säger att de samarbetar för fullt med den lokala brottsbekämpningen.

LÄS OCKSÅ: Lady Gaga om nya abortförbudet: "Det är en skandal"


ANNONCE