Nyhet

Love Antell och Maja Francis till populär Stockholmsmarknad

GAFFA.se – allt om musik

De senaste åren har Nobelberget Marknad blivit något av en tradition i Stockholm. När kulturverksamheten så lades ner vid Nobelberget i början av året var det osäkert vad som skulle hända med det årliga, populära evenemanget. Nu avslöjar arrangörerna att de hittat en finfin lösning – och att de dessutom bokat två riktiga popstjärnor.

Marknaden flyttar nämligen tvärs över gatan – till Marcusplatsen i Sickla – och inga mindre än Love Antell och Maja Francis kommer att uppträda.

– Vi är så glada över att marknaden kan få leva vidare även efter Bergets slut, säger Thea Mårdbrant, en av arrangörerna bakom Nobelberget Marknad.


– Marknaden har varit lite av ett startskott för våren de senaste åren så det känns fint att kunna ta traditionen vidare, fast i ny tappning.

Nobelberget Marknad innehåller inte bara musik, utan också försäljning av allt mellan himmel och jord. En salig blandning av bland annat konstkollektiv, cykelloppis, workshops för barn och mat i alla dess former utlovas för den som tar sig dit. Marknaden äger rum den 18 maj.

LÄS OCKSÅ: Skivbolag firar jubileum – bjuder in 30 artister till Cirkus


ANNONCE