Nyhet

Rapstjärnan hoppar av Europaturnén

GAFFA.se – allt om musik

Wu-Tang Clan-rapparen Method Man hoppar av gruppens Europaturné, skriver Kingsize Magazine. Det innebär att han inte kommer vara med på konserten på Skansen den 24 maj.

Den legendariska hiphop-gruppen har precis påbörjat den stora turnén Gods Of Rap tillsammans med Public Enemy och De La Soul, men ”på grund av vissa omständigheter” väljer nu Wu-Tang-rapparen att hoppa av.

"På grund av vissa omständigheter kommer jag inte delta på Wu Tangs Europaturné. Jag ber om ursäkt för besväret och jag önskar min klan det bästa" skrev Method Man på sociala medier i fredags, enligt Kingsize.


Att någon av gruppmedlemmarna hoppar av en inplanerad turné är inte helt ovanligt, men på grund av ett kryptiskt Instagraminlägg – som nu är raderat – har det börjat florera vissa rykten:

”Dagens lärdom: Du jobbar 40 timmar i veckan, och varje vecka säger din chef att du bara kommer få betalt för 15 av dem. Ändå förväntar de sig att du ska dyka upp på jobbet dagen därpå. Ärligt talat, skulle du sluta eller stanna kvar? Även om du älskar jobbet och dina kollegor och de älskar det du gör… De älskar dig bara när du gör det som ligger i deras intresse. Så dagens ord: Nyckfull! Massa kärlek till ÄKTA fans!! Ta reda på fakta först och förvräng dem hur du vill sen.”

I kommentarerna frågade ett fan om någon var skyldig Method Man pengar, varpå han svarade ja. Exakt vad det rör sig om är dock inte klarlagt.


LÄS OCKSÅ: Tävla om att vara DJ på Glastonbury

ANNONCE