Nyhet

Stim med unikt koncept för musiker

GAFFA.se – allt om musik

I juni öppnar Stim Music Room – ett 200 kvadratmeter stort våningsplan med bland annat två studios, avsett för låtskrivare och kompositörer. 

Tanken är att Stim Music Room ska fungera som en arbetsplats där du kan skapa, spela in musik och träffa andra låtskrivare och musiker för möten eller samarbeten. Det planeras även ett brett program av föreläsningar, workshops och nätverksträffar för att sprida kunskap i branschen och skapa en viktig mötesplats.

gallery_large


(Foto: Stim)

– Idén har växt fram i samtal med våra låtskrivare. Låtskrivaryrket kan vara ensamt särskilt i början av karriären. Stim Music Room är vårt svar på det. Vi öppnar en lokal som ger praktiskt stöd i låtskrivandet och där vill vi bygga en mötesplats för våra medlemmar. Det är en naturlig förlängning av vårt kärnuppdrag – att se till att de som skapar musiken får betalt för den, säger Lina Heyman, Head of Rightsholder Relations på Stim i ett pressmeddelande.

Stim Music Room är beläget i Stimhuset på Södermalm i Stockholm. Lokalen är helt gratis att boka och öppet för alla Stims medlemmar. 


gallery_large

(Lina Heyman, foto: Stim)

LÄS OCKSÅ: Parti för parti – det här vill EU-politikerna göra med kulturen


ANNONCE