Nyhet

Därför återförenas Mötley Crüe – igen

GAFFA.se – allt om musik

Bandmedlemmarna tecknade 2015 ett kontrakt om att nyårs-konserten det året skulle bli deras sista som Mötley Crüe. Nu gör Nikki Sixx & co en helomvändning. 

Efter att rykten om en återförening började surra under måndag eftermiddag, gick bandet till slut ut och bekräftade nyheterna genom ett pressmeddelande och en mycket speciell video.  

I pressmeddelandet framgår det bland annat att det var framgången Netflix-filmen The Dirt rönte som fick Mötley Crüe tillbaka tillsammans.  

Bandet spelade vad som skulle vara deras sista konsert på nyårsafton 2015 i Los Angeles.  

Det var det sista datumet på bandets tänkta "Final Tour". Bandmedlemmarna Vince Neil, Nikki Sixx, Mick Mars och Tommy Lee fick i samband med detta mycket uppmärksamhet då de skrev på ett kontrakt som skulle säkra att bandet aldrig skulle turnera igen. I videon som publicerades på bandets officiella YouTube-kanal igår kväll sprängs emellertid detta kontrakt bokstavligen bitar. 

Det var Rolling Stone Magazine som under måndagen avslöjade att bandet planerade en större turné med Def Leppard och Poison 

Mötley Crüe har hittills inte bekräftat att den tillkännagivna turnén faktiskt äger rum. Men med de senaste uppdateringarna från bandet i tankarna skulle man kunna säga att källorna tillskrivs en viss trovärdighet. 

LÄS OCKSÅ: Ännu en svensk festival tackar för sig – "Varningen blev lite av spiken i kistan"

ANNONCE