Nyhet

High 5ive Summer Fest släpper ytterligare 4 akter

GAFFA.se – allt om musik

Den alternativa rock- och metalfestivalen High 5ive Summer Fest sålde snabbt slut sina early bird-biljetter i samband med det första lineupsläppet för ett par veckor sedan. Idag annonserade festivalen fyra nya tillskott till nästa sommars lineup som tar plats på och runt Fryshuset i Stockholm 3-4 juli.

Utöver redan annonserade band som Silverstein (Kanada), Crystal Lake (Japan) och svenska Solence med flera, så kommer för första gången på sju år de amerikanska post-hardcore-legendarerna i The Devil Wears Prada till huvudstaden för sin enda Sverige-spelning nästa år. Det kanadensiska hardcore-bandet Counterparts gör även de ett exklusivt framträdande i Sverige under festivalen som pågår den första helgen i juli. En intervju med det sistnämnda bandet hittas i GAFFAs senaste nummer.

Bland ytterligare tillskott ser vi danska Siamese och den finska metalcore-akten Atlas som tillsammans med redan annonserade Alazka (Tyskland) och Above, Below (Australien) bildar en nuvarande lineup på nio stycken artister, men många fler väntas tillkomma.

2-dagars-festivalpass finns att köpa via Ticketmaster.

LÄS OCKSÅ: Rage Against The Machine till Sverige – enligt läckt turnéaffisch

ANNONCE