Nyhet

The Smiths-gitarristen ger svar på tal

GAFFA.se – allt om musik

Rykteskvarnen går alltid varm kring en potentiell The Smiths-återföreningen. Det är sedan gammalt att de två kändaste medlemmarna Morrissey och Johnny Marr har ett par skelett i garderoben och de verkar allt efter som att tiden går glida längre ifrån varandra. Detta till trots hoppas fans jämt och ständigt att de båda indieikonerna ska lägga sina meningsskiljaktigheter bakom sig och ännu en gång slunga gitarr och purjolök sida vid sida. 

Efter att Marr konfronterades med de färskaste ryktena om en återförening var hans svar inte direkt hoppingivande, genom twitter besvarade han spekulationerna genom att kort och gott skriva: "Nigel Farage on guitar", det rapporterar det engelska magasinet NME.

För den som inte vet så är Nigel Farage partiledare för Brexitpartiet och tidigare frontfigur för det främlingsfientliga UKIP, han är lite som Englands svar på Jimmie Åkesson om Jimmie Åkesson drack mer ale i TV.


Under senare år har Morrissey till många fans besvikelse graviterat åt dessa politiska sympatier och Marrs kommentar alluderar troligtvis till att Farage och Moz har mer gemensamt än vad de gamla bandkollegorna har. Well played Johnny, well played.LÄS OCKSÅ: Artisten kontrollerar årligen sin myndiga dotters oskuld

ANNONCE