Nyhet

Way Out West skickar ut huvudakt – och släpper billigare biljetter

GAFFA.se – allt om musik

Just nu är det många, inklusive GAFFA, som sammanställer listor över 2010-talets bästa låtar och album. Första akt ut inför nästa års Way Out West har även en betydande del i dessa listor.

gallery_large

(Foto: Morten Rygaard)


Förra hösten spelade han på ett fullsatt Globen och drog i somras storpublik till Mölleplatsen i Malmö, så det är bara logiskt att när Bon Iver i augusti återvänder till Way Out West gör han det i egenskap av odiskutabel headlinestjärna, hälsar arrangören i ett pressmeddelande.Torsdag 13 augusti intar Justin Vernon med vänner Slottsskogen för vad arrangören redan nu kallar "en framtida festivalklassiker".

Idag släpps även biljetter för 1, 2 och 3-dagar, varav 3-dagarsbiljetten säljs till ett rabatterat Early Bird-pris i ett limiterat antal.

1 dag – fr. 895 SEK
2 dagar – 1595 SEK
3 dagar – 1695 SEK [EARLY BIRD!] (Ord. pris 2195)

Bon Iver blev nu under morgonen även klar för norska Öyafestivalen, som också har bokat till sig återförenade och ikoniska riot grrrl-bandet Bikini Kill. Nåt säger oss att vi även kan räkna med Kathleen Hanna & co i Slottsskogen i sommar, då Öya och Way Out West sker under samma datum.


Way Out West intar Slottsskogen, Göteborg, 13 - 15 augusti.

LISTA: De var sämst och bäst på Way Out West 2019

ANNONCE