Nyhet

"Narcissist eller konstnär" – nya äventyr för Little Jinder

GAFFA.se – allt om musik

"Narcissist eller konstnär?". Little Jinder skriver på sin Instagram att hon nu ska slå sig in på en ny konstnärlig bana. Sångerskan och låtskrivaren har nämligen skrivit sitt första skönlitterära alster.

Little Jinder har skrivit på för förlaget Bonnier men i skrivande stund finns inga uppgifter om när vi kan väntas lägga vantarna på hennes litterära debut.

Vidare i inlägget skriver hon om hur "albumprocesser cementerat (hennes) självhat" och hur genant det kan vara att vara utelämnande med sig själv som artist, men förklarar att det nu är tid att vara "oförsiktig nog att bjuda in omvärlden att se på." Vi hoppas kunna se Little Jinder på en kommande upplaga av bokmässan och önskar henne lycka till i sitt nya åtagande. 


 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Heartbreaking news, just signed! Narcissist eller konstnär? Jag bryr mig inte. Livet har alltid bara varit ett evigt jagande... efter fyra album, fyrahundra hjärtesorger och en rastlöshet som inte går att döva med varken substanser, träning eller kärlek så tänker jag göra det jag gör bäst: ger av mig själv för att aldrig fatta vad jag får tillbaka. Men den här gången i en ny form. Det var väl vad jag försökte säga till mig själv med ”hejdå”, du måste vidare, in i ett friare... större rum. Där ska jag stänga in mig ett tag. Jag vet ju hur albumprocesser cementerat mitt självhat, det är så jävla genant att vara artist så jag vågar inte ens tänka på hur det ska bli nu? Men det är väl det som är att vara ärlig mot sig själv och oförsiktig nog att bjuda in omvärlden att se på. Vi får se om jag klarar det! Tack Bonnier för förtroendet. (Fuuuuuuck hjälp mig gud)

A post shared by Little Jinder (@littlejinder) on


LÄS OCKSÅ: Greta Thunberg om den virala videon: "Från och med nu kommer jag bara göra death metal"

ANNONCE