Nyhet

Flora Cash släpper låt och video – till de som kämpar och har det tufft

GAFFA.se – allt om musik

Indiepop-duon Flora Cash släpper nya singeln Missing Home tillsammans med musikvideo. Singeln är producerad av Mike Elizondo (Twenty One Pilots, Eminem) tillsammans med Flora Cash och videon är regisserad av Daniel Carberry (30 Seconds To Mars). Dessutom är Flora Cash precis i slutfasen av att färdigställa sitt nya album som släpps i november. 

Duon började arbeta med Missing Home på ett hotell i Boston för över ett år sedan.

– Långt borta från våra vänner, familj och allt som på något sätt är bekant, befann vi oss på en lågpunkt och trots att vi var lyckliga nog att ha varandra så kände vi oss ensamma, säger duon i ett pressmeddelande.

Att skriva den här låten hjälpte.

– Vi vill verkligen att Missing Home ska kunna tala till och uppmuntra den som har det tufft och kämpar med att uppfylla sin dröm. Förhoppningsvis är det en påminnelse om att även när det är svårt och det känns frestande att ge upp så är det värt det, och vi kan skapa ett hem var vi än råkar befinna oss.

Bandet är just nu ute på vägarna med Judah & The Lion och turnén kommer stanna i stora städer som Los Angeles, New York och Houston. Dessutom gör de AJR sällskap på deras höstturné som startar 6 november och stannar till bland annat i Chicago och med två nätter i Philadelphia.

Senare i år kan du se duon på flera musikfestivaler, som Life is Beautiful och Austin City Limits.

Se den nya videon:

BLOGG: Chilla nu, Ozzy Osbourne-grejen är bara ett skämt (och ett dåligt sådant)

ANNONCE