Nyhet

Representerar Sverige på Woodstock

GAFFA.se – allt om musik

Det äkta paret bakom Flora Cash har nått stora framgångar med sin singel You’re Somebody Else som just nu ligger högt i topp på radiolistorna i USA, och har totalt nästan 30 miljoner Spotify-streams, vilket ökar i en allt snabbare takt.

Nu står det klart att pop-duon kommer spela på Woodstock 50 i Watkins Glen, New York i sommar. Den legendariska festivalen som 1969 drog över en halv miljon människor till tre dagar av “Peace & Music” firar i augusti sitt 50-årsjubileum, och det är med en imponerande line-up vi får se Flora Cash dela scenen. The Killers, Cage The Elephant, Dorothy, Jay-Z, Santana och Imagine Dragons är bara några av de akter besökaren kan få till sig.

Flora Cash består av amerikanske Cole Randall och svenska Shpresa Lleshaj som träffades på Soundcloud 2012. Deras möte blev inte bara början på en kärlekshistoria utan starten på en indiefolksaga som är här för att stanna. I dagarna skickade duon även ut en ny video som spelades in i Malmö av Christofer Nilsson på Mohave Media.

Bandets nya EP Press är ute 22 mars via Icons Creating Evil Art.

MEST LÄST: Klassiska Thåström-kopplade skivor återutges på vinyl

ANNONCE