Nyhet

Billie Eilish: ”Jag kunde ha dött”

GAFFA.se – allt om musik

Popstjärnan Billie Eilish berättade i radioprogrammet The Howard Stern Show att hon smittades av covid-19 i somras och var sjuk i nästan två månader, det skriver NME

– Det var dåligt. Jag menar, jag dog inte och jag ville inte dö, men det ändrar inte hur eländigt det var. Jag menar, det var hemskt. Jag har fortfarande biverkningar, säger Billie Eilish, citerad av NME.

Eilish tillägger också att hon är helt vaccinerad och att hon är övertygad om att det är vaccinet som har räddat hennes liv.


– Jag vill klargöra att det är på grund av vaccinet som jag mår bra. Jag tror att om jag inte hade vaccinerats så hade jag varit död eftersom det var så illa, fortsätter hon.

Förutom medverkan i The Howard Stern Show hade hon sin debut i helgen i det berömda tv-programmet Saturday Night Live, där hon agerade både programledare och stod för musikaliska inslag. Det berättar hon också om i radioprogrammet. Det var en mycket speciell kväll för den världsberömda sångerskan.

– Lördagen var som, du vet, en av de bästa dagarna i mitt liv, den var så rolig och så fantastisk och overklig och tokig, säger Billie Eilish.

Nyligen släppte hon även en musikvideo till Male Fantasy som hon själv regisserade: 



LÄS OCKSÅ: Se Billie Eilish sjunga duett i Sesame Street


ANNONCE