Nyhet

Joakim Berg gästar Miriam Bryant-låt – "Jag kissar seriöst på mig"

GAFFA.se – allt om musik

Sedan tidigare är det klart att två kvällar med konsert, samtal och den egna kortfilmen P.S Jag Hatar Dig kan upplevas live med Miriam Bryant på Rigoletto i Stockholm den 17 och 18 november. Dessa kommer även att livesändas på Filmstadens biografer över hela landet.

19 november släpper Miriam Bryant albumet P.S Jag Hatar Dig, hennes första på fyra år. 

– Hej på er där ute, nu så!!! Nu har vi äntligen ordnat så att alla som vill vara med på min releasefest – se filmen och se oss framföra albumet live för första gången kommer att kunna göra det. På närmsta biograf. KOM Å KÖSS MAJ!!! Alla ska med!!!! Hoppas vi ses, har Miriam Bryant tidigare sagt i ett pressmeddelande.


Ikväll går Miriam Bryant ut med mer information kring det kommande albumet och det visar sig att en av låtarna på den stundande fullängdaren gästas av ingen mindre än Joakim Berg, frontaren i Kent. Just den låten släpps också nu vid midnatt.

"Jag kissar seriöst på mej att ni ska få höra den här nu!!! den satt långt inne kan jag säga. och till er som har saknat Jocke Bergs röst, varsågoda", skriver hon bland annat på sin Instagram.
 
 
 
 
 
 
Visa detta inlägg på Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ett inlägg delat av miriambryant (@miriambryant)

 
Låten med titeln Lonely In A Crowd, är skriven av Miriam Bryant, Nicklas Lif och Joakim Berg.
 
UPPDATERING: Låten är nu släppt och kan höras här:
 
 
 
ANNONCE