Nyhet

Lars Winnerbäck släpper ny låt varje fredag – hör första här

GAFFA.se – allt om musik

Lars Winnerbäcks nya EP Själ Och Hjärta, Del 2 släpps med en låt i taget på fredagar, med start idag 8 oktober. Låten Grand Hotel är första smakprovet.

– En lägesrapport från Oslo, en klassisk upptemporockballad med klangklangpiano om livets oförutsägbarhet, en uppgiven tanke om klimatet (det politiska och det krisande), några scener och tankar från ett kök. Jävligt spretigt. Ett skitbra band och bara älskvärda människor har varit inblandade. Jag kommer aldrig lägga av, hälsar Lars Winnerbäck i ett pressmeddelande.Låtlistan är följande:

1. Grand Hotel
2. Nånting, Kanske Stjärnorna
3. Kallt Regn Som Faller
4. Jag Väntar Här

Själ Och Hjärta, Del 2 släpps i sin helhet den 29 oktober. Låtarna spelades in i Stockholm, på Södra Teaterns stora scen 23–26 augusti 2021. Den förra EP:n Själ Och Hjärta, Del 1 släpptes den 30 april 2021. Genom tolv studioalbum och i över 20 år har Lars Winnerbäck satt ord på sina känslor och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder. Sommaren 2022 blir det en turné och tillsammans med bandet inleder Lars Winnerbäck sommaren den 8 juli på Sofiero Slott i Helsingborg. Turnéfinal blir det under bar himmel i hemstaden Linköping.

LÄS OCKSÅ: Nu kan du önska liveartister genom dina Spotify-lyssningar


ANNONCE