Nyhet

Slash presenterar nytt album – hör första smakprovet här

GAFFA.se – allt om musik

Slash har precis meddelat titeln på hans nästa singel, The River Is Rising, som släpps fredagen den 22 oktober. Singeln skapades i samarbete med Myles Kennedy & The Conspirators, som har arbetat med Slash på ett kommande album, skriver NME.

Albumet blir det fjärde i rad för Slash med Myles Kennedy & The Conspirators. Albumet har ännu inte fått någon titel eller släppdatum men är på gång. 

– Det är förmodligen det bästa vi har gjort hittills, sa Slash tidigare denna månad.

Slash har lagt ut ett smakprov från singeln i videon nedan.

– Det var första gången vi spelade in gitarr, bas och trummor live samtidigt och behöll alla spår. Och vi spelade också in sången live, förklarar han i videon.I videon säger sångaren Myles Kennedy att det kommande albumet i grunden är en live-skiva.

– Den här är nästan en live-skiva, ur min synvinkel. På sätt och vis försöker vi bara dokumentera var vi befinner oss vid en given tidpunkt i livet och att göra det på ett autentiskt sätt", säger han.


Myles Kennedy & The Conspirators består av Kennedy på sång, Todd Kerns på bas och sång, Brent Fitz på trummor och Frank Siddoris på gitarr och sång. Förutom projekten med Kennedy & The Conspirators och Guns N' Roses hade Slash också projektet Slash's Snakepit fram till 2002.

Medan du väntar på Slashs kommande singel och album kan du lyssna på albumet Living The Dream från 2018 här:LÄS OCKSÅ: ABBA släpper tidigare outgiven låt från 70-talet – hör första smakprovet här

ANNONCE