Nyhet

Harry Styles släpper ny musikvideo – med ukrainsk regissör

GAFFA.se – allt om musik

Harry Styles nya singel och musikvideo As It Was är första smakprovet från kommande albumet Harry's House som släpps den 20 maj. Musikvideon filmades i London för en månad sedan och är regisserad av den ukrainska Grammybelönade regissören Tanu Muino som i ett pressmeddelande säger:

– Att regissera en video med Harry Styles var en bucket list-dröm som gick i uppfyllelse för mig eftersom han är min favoritartist. Att filma honom var bitterljuvt eftersom det var en av de lyckligaste dagarna i mitt liv, men under den andra dagen av inspelningen invaderades mitt land Ukraina så ni kan föreställa er de galna känslorna vi hade när vi filmade. Jag och mitt team från Ukraina fyllde den här videon med så mycket kärlek och du kan se den på skärmen. Det kommer att bli en musikvideo jag aldrig kommer att glömma och nu kan jag glatt gå i pension.

Harry’s House är det tredje studioalbumet från Harry Styles och hans första release sedan 2019 då han släppte sitt andra album Fine Line. Nya albumet har 13 spår och är inspelat runt om i Storbritannien, Los Angeles och Tokyo under 2020 och 2021. Albumet är skrivet av Harry tillsammans med Kid Harpoon, Tyler Johnson och Mitch Rowland som han har samarbetat med under en lång tid.

Den 15 och 22 april är Harry Styles huvudakt på Coachella Festival och där kommer han bland annat uppträda med As It Was för första gången. Därefter tar han sin turné, Love On Tour, tillbaka ut på vägarna och han gästar stora arenor världen över i sommar, med start 11 juni i Glasgow. Till Sverige och Stockholm kommer han den 29 juni då han gästar Tele2 Arena för en konsert.

LÄS OCKSÅ: Molly Sandén ger konsert på nöjesparken i sommar

ANNONCE