Nyhet

Andrahandsbiljetter till Håkan Hellström svårsålda – priserna rasar

Priserna på begagnade biljetter till Håkans Ullevi-konserter har fallit ordentligt.

Håkan Hellström är i färd med att genomföra fyra konserter på Ullevi, den 19, 20, 26 och 27 augusti. Det är inte helt ovanligt att priset trissas upp på begagnade konsertbiljetter, men på många sidor svämmar Håkan-biljetterna över och priserna har fallit rejält, enligt P4 Göteborg.

Göteborgaren Linnea Blixt berättar för P4 att hon försökt sälja en biljett, men att det varit svårt. Om hon inte lyckas hitta en köpare planerar hon att helt enkelt ge bort den.

– Jag tycker det är synd att den ska gå till spillo, säger hon till kanalen.

I Facebook-evenemangen till spelningarna syns många trådar med säljare, köpare och personer som vill byta sina biljetter till olika datum. Konserterna på Ullevi planerades från början till sommaren 2020, flyttades sedan fram till 2021 och slutligen till augusti 2022.

Senast Håkan spelade på Ullevi var 2017, under turnén Rullande åska. Året innan dess satte han publikrekord på arenan med dryga 70 000 besökare. Under valborgsmässoafton i år spelade han också en överraskningskonsert i Azaleadalen i Slottsskogen i Göteborg, och på fredag går första Ullevi-konserten av fyra planerade av stapeln.

LÄS OCKSÅ: PODCAST OM HÅKAN HELLSTRÖM SLÄPPS INFÖR ULLEVIKONSERTEN
ANNONCE