Nyhet

Popaganda med avhopp – och 5 nya

Elva dagar innan festivalstart fyller Popaganda på med 5 akter.

Om bara elva dagar öppnar Popaganda portarna för festival. Idag skickar man ut fem nya akter som blir en del av tvådagarseventet i Stockholm. Här hittar vi bland annat Cherrie som gör sin artistdebut på festivalen.

– Det ska bli så kul att äntligen få köra på Popaganda! Jag har varit på Popaganda förut men aldrig kört min egen show, så jag längtar och ser fram emot att få sjunga för er. Det kommer bli magiskt, säger Cherrie i ett pressmeddelande.

I dagens släpp hittas även hyllade Winhill/Losehill som är aktuella med skivan The Grief, Familjen, den småländska duon Lloyd och livefavoriten Avantgardet.


– Popaganda är en institution och något som har varit väldigt närvarande i våra medvetanden under en lång tid. Både som en viktig och uppskattad festival för besökare men också som en dröm för oss som band att spela på. Därför känns det overkligt fint att vi i år ska få vara en liten del av båda de där aspekterna och det kommer tveklöst att bli sommarens absoluta höjdpunkt för oss, säger Ramsus Arvidsson från Avantgardet i ett pressmeddelande.

Dessvärre står det även klart att supertrion MOR (Mapei, Fredrik Okazaki och Thomas Rusiak) tvingas ställa in sin medverkan på Popaganda i år. 

Popaganda sker 26–27 augusti och har nu gjort klart med följande namn: Seinabo Sey, Future Islands, Alex Cameron, Mares, Augustine, Florence Valentin, Junior Brielle, Sudan Archives, Braids, Winhill/Losehill, Avantgardet, Llojd, Jelly Crystal, Esther, Paula Jivén, River, Stuzzi, Girl Scout.


ANNONCE