Nyhet

Carola firar 40 år som artist med stor konsert i Stockholm

Nästa år har den gått 40 år sedan Carola framförde Främling i Melodifestivalen – något som firas med en jättekonsert på Avicii Arena.

1983 stod en 16-årig Carola Häggkvist i Palladium i Malmö på Melodifestivalens scen och framförde för första gången Främling live. Resten är historia och 40 år senare är hon redo att fira genombrottet och en lång karriär med en stor konsert på Avicii Arena i Stockholm den 27 maj 2023.

– Jag vill vill ta med min publik på en riktig äventyrsresa där vi lyfter tillsammans. En folkfest över det vanliga, över generationer och samhällsgrupper. Ett riktigt statement. Det har jag längtat efter! Med mina poplåtar som bränsle. Vi kommer flyga!, säger Carola i ett pressmeddelande och fortsätter:

– Jag ser firandet den 27 maj som en underbar start på sommaren och en fantastisk festkväll! Livet skall firas och det gör vi bäst tillsammans. Utöver själva festkonserten kommer det både att vara en förfest och en efterfest. En 3-stegsraket under en kväll som ingen vill missa! Allt utgår ifrån min kärlek till popen som började med “Främling” och som följdes upp av “Säg mig var du står” och många andra klassiker.


Biljetterna till Carolafesten på Avicii Arena släpps nu på fredag 16 december kl 10.00 och säljs via AXS.

LÄS OCKSÅ: "KRÖNIKA: Norsk livscoach sköt ihjäl Carolas katt"

ANNONCE